Kurumsal

Değerli Veliler ve Sevgili Öğrenciler,

Yılların bize kazandırdığı merkezi sınavlara hazırlık deneyimimizi, okul müfredatıyla birleştirerek öğrencilerimizi üniversiteye en donanımlı biçimde göndermeyi kendimize hedef seçtik. “Üçler Anadolu Lisesi” çağdaş yönetim anlayışını benimsemiş, ciddiyet ile sorumluluğu sevgi ve ilgiyle birleştirmiş seçkin eğitim kadrosuyla hizmet vermeye devam edecektir. Güçlü ve alanında yılların deneyimine sahip bu seçkin eğitim kadromuzla şimdiye kadar binlerce öğrencimiz üniversiteli oldu, bundan gurur duyuyoruz.

Okulumuzda geleceğe hazırlanan tüm öğrencilerimizin her yıl olduğu gibi, önümüzdeki yıllarda da üstün başarılara imza atacaklarına Türkiye’nin geleceğinde ayrıcalıklı bir yaşama kavuşacaklarına inanıyoruz.

“İkinci eviniz olacak” Özel Üçler Anadolu Lisesi yarınlarınızı biçimlendirmeniz için sizinledir.

ÜÇLER ANADOLU LİSESİ YÖNETİM KURULU
Metin İLHAN   Onur SAĞSEN Arif YIKMAZ