Kurumsal

FELSEFEMİZ

“Okul hayata hazırlık değil, hayatın ta kendisi olmalıdır.”

İlkesine dayanarak eğitimin gerçek hayattan hareket etmesi gerektiğine, okul yaşamının demokrasi ilkeleriyle işlemesinin önemine, öğrencilerin bireysel özelliklerine dikkat etmenin ve eğitim sürecine katılımını sağlamanın gerekliliğine inanıyoruz.

FARKIMIZ

Öğrenmenin doğasını iyi bildiğimiz için uygun bir öğrenme programı ve ortam oluşturabiliyor, bireysel farklılıkları dikkate alıp, her öğrenciye uygun yöntemler seçerken öğrenme ilke ve kuramlarını uygulayabiliyoruz. Böylece her zaman eğitim ve öğretimde bir adım önde oluyoruz. Aynı zamanda modern bir eğitim kurumunun ihtiyacı olan bütün özelliklerle donatılmış yeni binamızda öğrenci servisleri, yemekhane gibi artılarımızla eğitim hayatını kolaylaştırıyor, başarıyı yükseltiyoruz.

MİSYONUMUZ

Bireysel farklılıklara uygun bir öğrenme ortamı oluşturmak, öğrenme etkinliklerini çeşitlendirmek ve daha iyiyi, daha mükemmeli elde etmeye yönelen, araştıran, bilgileri sorgulayan, öğrenmeye ve çağımızda büyük bir hızla değişen bilgilere açık, kendini iyi tanıyan, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, yaratıcı düşünme becerisine sahip, kendi kültürünü bilen ancak evrensel bir görüşle dünyaya bakan, ülkesini bir adım daha ileriye taşıyabilmek için uğraşan bireyler yetiştirmektir.