Kurumsal

ÜÇLER ANADOLU LİSESİ

1992 yılında dershane olarak eğitim-öğretim hayatına giren kurumumuz, kurucularımız Onur SAĞSEN, Arif YIKMAZ ve Metin İLHAN yönetiminde Ankara’nın en başarılı dershaneleri arasına girmiştir. Merkezi sınavlara hazırlık konusunda uzmanlaşan kurumumuz başarısını her yıl üniversiteye gönderdiği öğrencilerle kanıtlamıştır.

2015 yılında dershane dönüşüm uygulamasıyla birlikte temel liseye dönüşen kurumumuz, başarılı performansıyla yüksek hedefleri olan öğrencilerin yine öncelikli tercihi olmuştur.

26 yıllık bu deneyimimiz, yeni adresimizde Üçler Anadolu Lisesi olarak sizlerle birlikte olmaya devam ediyor. Geleceği önemseyen ve doğru karar veren değerli veli ve öğrencilerimizle birlikte olmak bize gurur veriyor.